Ting man ikke skal sige til folk, der er gået over tid

Jeg er sur og træt og gider ikke være gravid længere. 1. marts ramte jeg terminen, men det betød selvfølgelig ikke, at baby havde tænkt sig at komme ud. De to andre er født hhv. 5 og 8 dage over termin, så det var egentlig ikke fordi, det kom bag på mig, men jeg kan huske fra sidst, at det kom bag på mig, jeg skulle gå mere over med nummer to end nummer et, og det er det samme denne gang. Dagene føles uendelige, og det er ikke til at holde ud.

Men som om det ikke er slemt nok, så bliver verden og alle mennesker op til og især efter termin helt enormt irriterende. Derfor har jeg samlet en liste over trælse ting, folk siger til en. Og nej, jeg er ikke hormonel bare tvær og træt af at være gravid 🙂

– Nu kan du da snart ikke blive større.
Nå! Så skulle du se mine fødder om aftenen, alt kan blive større og føles større.

– Har du prøvet, at… (indsæt selv irriterende husmor-råd)
Ja og nej, for jeg tror ikke på, at en fødsel går i gang på grund af ananas, te, pizza, gå på trapper eller at støvsuge hele huset – sidstnævnte er jeg i øvrigt helt sikker på, at det er en mand, der har fundet på.

.

– Baby kommer ud, når hun er klar
Og det var hun så omkring 37 fulde uger, så nej, det gjorde hun ikke. I øvrigt burde hun komme, når JEG er klar, og det var i går.

– Skal du ikke snart af med den der (maven)
JO!

– Du har ikke født endnu?
Ser det sådan ud?

– Har du ikke mærket nogle tegn på fødsel eller haft veer eller jag?
Jo, det fører bare ingen steder hen – eller måske nej. Under alle omstændigheder så har jeg ærlig talt ikke lyst til at diskutere det med alle mulige mere eller mindre fremmede.

– Er det ikke snart tid?
Det er over tid!

– Hun har det for godt derinde
Zzzzz

Husk nu at få sovet, mens du kan
Med 15-20 kilo ekstra og en baby, der borer sit kranie rundt i ens understel og losser en lige i blæren, så man skal op og tisse en kvart deciliter en fem gange i løbet af en nat, mens tankerne kører rundt i hovedet på en omkring den forestående fødsel, så glæder man sig nærmest til, at baby kommer, så man kan få sover noget bedre. I øvrigt kan man ikke sove på forhånd.

– Er der sket noget? (adspurgt af et par håndfulde virkelig velmenende mere eller mindre tætte venner)
Hvis der var sket noget, havde I hørt det, det lover jeg!

– Er du sikker på, det ikke er tvillinger?
!!!

– Jeg kender en, der gik X dage over tid
Tak, men nej tak!

– Baby kommer på sin fødselsdag
Idiot!

Kom gerne med flere bud på irriterende ting, folk siger, når man er over tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *